Jag har gått och blivit kär

.. I de här skorna. Herregud , har ni sett något så vackert? Lawl. Men seriöst jag är lite kär, åh stort NEED på dessa


Min helg

I fredags gjorde jag inget speciellt tror jag, iallafall inget jag kommer ihåg. I lördags hängde jag med bästa personen i världen. Hen åkte tidigt imorse och idag hade jag tänkt att göra massa nytta, men än så länge har jag spelat tv-spel med min lillebror, hoppat på trampolinen och nu sitter jag och solar. Suck. Men måste snart sätta mig och plugga lite, sen tänkte jag träna. Vi får se, hoppas mina planer blir av, haha.


Fuck u betta

She's prettier than I'll ever be, got yourself a beauty queen. But there's something I gotta say. She can fuck you good, but I can fuck you better


This flawless couple

 
 
 

Beauty to me

 
Dat hair. Tror det är från filmen Brave också. Typ asvackert?! 

It's just a bad day

Den här dagen har varit kaos, har inte kunnat kontrollera mina tårar över huvud taget vilket stör mig så sjukt mycket eftersom att jag fick springa iväg från allt hela tiden, vet inte hur många som läser min blogg så detta kanske blir.. lite.. awkward. lawl. Men skitsamma, jag har varit allmänt grå och tråkig hela dagen. Sur och ledsen. Ser ingen anledning att sitta och skriva av mig och sen publicera det som jag brukar för jag får bloggen att se tråkig ut osv, så yes. Iallafall så ska jag försöka uppdatera mer, verkar som att blogg.se appen funkar igen..
 
Nu ska jag dricka te.
 
Puss
 

Justin Bieber

Abooow människor, JAG. HAR. SETT. JUSTIN. BIEBER. Mer bilder & videos sen har matte nu :*


Fota fota fota

Yees, idag skulle jag egentligen ha fotats som Pippi, vet inte om jag har snackat om det. Men det var ju därför jag färgade håret orange, men jag tror att vi ska göra tjejen i Modig istället vilket kommer bli skitkul. Igår när vi övade lite gick det sådär, jag var rätt blyg men idag har jag ny inställning och hoppas det går lite bättre.
Kommer bli spännande att ha håret såhär ;)
Uppdateringen är inte på topp, beror mycket på att blogg.se appen inte fungerar just nu.. Stör mig på det så sjukt mycket! Hoppas de fixas snart iallafall
 
 
Åh längtar!!

Me


Redhead

Hellu, idag har jag färgat håret (!!!!!!!!!!) Gah, helt galet. Jag var ju blond innan som säkert alla vet och ser i min design, men nu är jag orangehårig! Åh, trivs så sjukt bra i det här. Älskar det verkligen :) Jag försökte lura brorsan att fota mig lite utomhus förrut, inte de bästa bilderna men man ser iallafall färgen.
 
Imorgon ska jag fotas som Pippi Långstrump någonstanns i stan. Det ska bli kul! Längtar ihjäl mig, haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och så den sista och bästa bilden:
 
 
Hahaha, tror jag failade med min handvolt.
 
Men yes så ser håret ut iallafall :)

Färgat håret

Har precis färgat håret och nu är jag orangehårig. Är så sjukt nöjd!! Imorgon ska jag fotas som Pippi, spännande


Jack skrattar

Min hund Jack skrattar väldigt mycket, han smög sig fram till mig och flinade som en galning. Gullääää


Me and my sweater

Gissa vad?!!??!?
 
Jag fick en ny tröja av mami idag, ni vet att jag snackade om en vit oversized tröja igår (tror jag det var) ? Badabimbadaboooom!
 
 
Jag har mörkgrönt metallic-nagellack just nu vilket jag älskar.
(Och om ni undrar om posen, yes jag är fjortis från 2010 låt mig)
(Om ni undrade om jag drev ovanför..)
(.... Så nej.)
 
Jag har inget smink, därför jag ser ut som ett nyfött blötdjur
 
Jag och min älskling har varit tillsammans i ett helt år imorgon.
1. helt. fucking. år. 
Sick va fort tiden går ♥
I mitt huvud: Ett. Et...t... ETT HELT.. år.. Woooow

1 år imorgon

Imorgon är det ett år sedan jag satt och grät hemma i köket för att jag var så lycklig. Jag kände mig så glad och allt var underbart. Mitt livs kärlek blev min. Jag har varit kär i den här personen i 5 år. Jag hoppas att han förblir min sista ♥
 
 
Lät jag inte fett fjortis nu? Hur som helst inte min bild, från weheartit.

På jakt efter en vit oversized tröja

Åh, har suttit iprincip hela dagen och letat efter en vit oversized tröja med långa ärmar.. Hittar typ 1000 olika men ingen i den modellen jag vill ha. Såg att en tjej vars blogg jag läser hade en så frågade henne vart den kom ifrån, vi får väll se om jag hittar något.. Så frustrerande att inte hitta :P Blir typ stressad och känner att jag måste ha en. Både snyggt, skönt och användbart. 
 

Lil' bro doin some flips

Alex kör lite flips woop


Bound to you - Christina Aguilera

Igår kväll var jag så sjukt sugen på att titta på Burlesque, men var för trött för att kolla på en hel film. Idag är jag hemma från skolan för att jag mår sjukt dåligt, tror jag är sjuk.. Och min hals är så stört knas. Kan knappt prata över huvud taget, vilket är en rätt bra grej att kunna göra när man ska till skolan..
 
Iallafall, det första jag gjorde efter jag ätit frukost var att sätta på Burlesque. Har gråtit 2 gånger, satt och rös som en galning och skrattade osv. Sjukt bra film! Hade typ glömt hur bra den var. Och det bästa är ju såklart att Christina Aguilera är huvudpersonen. För er som inte har sett den - se den! 
 
Hon sjunger iaf en jättefin ballad i den filmen som heter Bound to you. Bahhhh goosebumps!
 

Rosa all the way

Ska färga håret igen på lördag! Är typ taggad hahah, nej men det ska bli fett kul att göra det igen. Hade ju det förrut också men har låtit det blekna och har inte tagit tag i det, men nu har jag bokat tid på lördag kl 12! :) Haha, sjukt att de på salongen kommer ihåg mitt namn. Men det är ju kul :) 
 
Nu ska jag träna, finns inget att fly från längre.. Bara att köra. Haha, är så dålig på att ta anvsar och sånt men iallafall här har ni lite bilder när mitt hår var färgglatt och barbie-igt, eller vad man ska säga hahah.
 
 
Hitta inga fler nu, ha de bra
 

Lively up yourself


Vad vill ni se mer av?

 
Sooooorry för uppdateringen. Sådär, överstökat.
 
Iallafall så har jag haft en jättebra helg, spenderats med finaste människan på jorden och vi har haft superkul. Inte taggad på skola imorgon för 5 öre, men vad ska man göra? :)
Idag tänkte jag att jag skulle träna, ligger 2 dagar back på mitt "schema" nu för att jag har varit social i helgen. Tror ni jag har tränat än? Nix. Så sjukt slarvig. Dessutom är min favvomössa borta, vilket inte är den på bilden utan min rastamössa. Tror jag har sagt det redan, men jag saknar den med hela mitt hjärta. Typ. Vet inte hur många gånger i helgen jag har sagt "Jag saknar min mössa. Kommer börja gråta", "Jag vill gråta" , "Kommer gråta nu" osv.. :P Stackars sällskapet har fått höra på mitt konstanta gnällande, haha.
 
Förresten, vad vill ni se mer av i bloggen? :) Standardfråga, men känns ändå bra att fråga. Videoinlägg? Skönhetstips (som jag själv aldrig använder men kan ju alltid googla ;), outfits? osv. Ge mig tips :)

Jag kan ju alltid drömma

 
 

Christina Aguilera

Jag vet på riktigt inte vad jag ska säga, det är helt sjukt hur mycket jag ser upp till henne. Hon är verkligen grym, och det finns ingen som henne. Ingen lika bra, hon är fan bättre än de bästa. Hon har varit känd i många år, och är lika bra idag. Bästtttt.
 
Yesbox, det är Christina Aguilera jag snackar om.
Kan för övrigt inte sluta kolla på Your body videon. Besatt av den, fortfarande lika bra och jag vet inte hur många gånger jag har tittat på den, haha :)
 
 
 
 

Glömde

Oopsie, har inte bloggat på några dagar. Blir så sjukt mycket annat man vill hinna med, vara social och sånt. Men jag ska försöka bättra mig mycket mer.
Idag har jag iallafall fått reda på hur det gick på mitt spanska prov, är riktigt nöjd. Senare ska jag gå på jakt efter munkjackor för att jag inte har några enfärgade.. Buhu. Har utvecklingssamtal på torsdag också.. Spännande..


En till bra sak att ha i huvudet


Två bra saker att alltid ha i huvudet

 

Miss you baby

 
 
Saknar mitt hjärta så otroligt mycket. Våra hundar är som en flock. Alla går ihop med varandra och sådär, men utan Enya finns det ett stort hål i flocken. Hon hör hemma där. Något känns fel utan henne. 
Vår första Aussie. Jag kommer aldrig glömma dig älskling. 
 
Jag kommer ihåg när Enya kom innanför vår dörr för första gången i förra huset, och jag kommer ihåg sista gången hon gick ut för vår dörr här hemma. 
 
Jag fick se henne växa upp, åldras. Fick iprincip se hennes liv.

#ögonvärk

Asså jag förstår inte? Jag har ont i ögonen. När jag kollar åt sidorna med ögonen utan att vrida på nacken så värker det i mina ögon. Förstår inte vad som är fel? Det är som en liten bubbla i mitten av "synfältet" eller vad man ska säga, där jag kan titta utan att dö av smärta (IRONI) men när jag tittar långt upp, ner, sidorna, snett upp osv, helt enkelt lite långt åt ett håll så värker det i mina ögon. Alltså det är alldeles "ömt" typ? Förstår inte vad som är fel!! Ipren hjälper inte, har vilat osv men det försvinner inte. Idag är 3e dagen.. Bahhh. Fett jobbigt att ha ont i ögonen liksom..

Tan

Idag har jag suttit ute i solen med mamma, och jäklar vad vi fick färg! Mamma satt i 3 timmar och jag i 1,5. Helt sjukt! Först var det bara mina fräknar som hade blivit tydligare och många fler (blir så när fräkniga människor solar) men sen la det sig lite och jag har lite färg. Skönt ju. Ett tips att sätta sig ute och sola nu, fick rand från linnet på 1,5 timme bara!


You find people more beautiful than you because things you find wrong on yourself, are perfect on them

 

 


Damian Marley - Welcome to jamrock


RSS 2.0