Addicted?

Jo tack, det känns så. Min älskling fick mig att börja spela sims, hjälpte mig i början och sådär. Och jag kan inte sluta spela, hahah. Jag är helt inne i det och blir typ arg på mig själv för att jag har suttit och spelat så länge nu. Palla det liksom. Haha helt sjukt.. Men verkligen ett tips för er som inte spelat det. Är lite efter och hade aldrig spelat sims innan han visade mig det :P
 
 
Jag ↑

Word


Allergisk mot plåster

Som ni vet tog jag navelpiercing i torsdags, och jag hade ett plåster på det i ungefär ett dygn vilket är en vecka sen. Jag är fortfarande röd där plåstret har suttit och det kliar skitmycket. Mamma sa till mig igår att hon är plåsterallergiker, och att jag också måste va det eftersom att våra reaktioner efter plåster blir samma. Det är helt sjukt.. Känner mig lite cool #yoloswag | bild från google


HAIR

Jag och Matti ligger och gråter (överdriver) till massa bilder på folk med lockigt hår. Det är så vackert. Alla med lockigt hår som läser det här, Ni får oss att må dåligt :P


Jag och Matti har varit i stan och är nu påväg hem, riktigt jävla skeva. Men hörni? Tagga lov!!


Depp-Angie

Okey. Nu måste jag förklara min frustration och ilska i ett inlägg. Jag är en sjukt slarvig person, och jag slarvar bort saker så fruktansvärt snabbt. Jag är även ägare/föredetta ägare till en mössa som jag älskar med hela mitt hjärta.
Gissa vad?
Jag har tappat bort den.
Så sjukt onödigt inlägg men jag blir så sjukt arg. Fan.
 
Våra finaste minnen tillsammans.
 
 
 
Två bilder endast. Wow, vilket förhållande.
R.I.P (förmodligen) till min "rastamössa". Runt 20 mars 2013. ♥
Haha.
Fml.

27 mars

 
Baaahh. Är så himla trött idag, har varit en rätt konstig dag. Har mått konstigt. Inte varit lika glad som vanligt, men lett och så ändå. Något stämde inte idag.. Men jag lever.
 
"Sorry för att jag inte har uppdaterat". Standard frasen, eller hur?

Reply

 
Åh tack så mycket för den kommentaren!! Jag fick världens största leende på läpparna. Hur gulligt som helst! Tack sötnos, ska försöka göra fler snart för din skull :*

We're gonna make it

 
Lätt dagens låt

Singing

Jag sjunger lite.. #Yolo


Beach 2013

Nu kör vi..


Navelpiercing , check !


Kan inte sluta gråta till den här

Jag är en otroligt känslosam person och jag gråter ganska ofta, enligt mig själv. Vet inte riktigt vad/vem jag jämför med, men jag tycker att jag gråter mycket. Men jag har aldrig gråtit till en låt tidigare, jag kan tycka att låtar är sorgliga men har aldrig gråtit till en låt, förrän jag hörde Bruno Mars låt "When I was your man". Låten är en ballad som handlar om att han ångrar att han lät sin tjej gå, och han förklarar hur mycket han hoppas att tjejens nya kille gör allt som Bruno "inte lyckades med" när de var tillsammans. Åh jag älskar texten och allt, den är sjukt sorglig och jag kan inte sluta gråta till den.


Fråga mig vad som helst !

Fråga mig vad som helst! www.ask.fm/AngieMunk :* ♡


Träning

Herregud, på något vänster fick Melina mig att träna idag, och även fast jag har årets sämsta kondis at the moment så var det sjukt kul ! Som Melina sa så känner man sig så "duktig" efteråt vilket är sjukt skönt. Efter jag hade sprungit lite i våra trappor så gjorde jag en mage, höft och rygg grej på 10 minuter som gav sjukt mycket ! Blev helt utmattad och skakig efter den, men man känner ingenting medan man gör den. Helt sjukt, kommer säkert ha världens värk imorgon. Kan lägga upp videon någon dag i veckan så får ni se ! Melina tipsade mig om den. Nu ska jag sova , ha det bäst !


Tattoos

Jag var inne och Facebook och såg en av de där fjortis-bilderna som kommer upp i min News feed när någon av mina vänner har likeat det, ni vet, "gilla om du inte vill förlora din mamma", osv.
Bilden var en sjuk tatuering på en tjej där det stod typ "Like if you think this is cool". Blev sugen och började googla på "funny tattoos" och tänkte visa er mina favoriter.
 
 
 

Bästa låten just nu


Look like Barbie, smoke like marley

Hallojs. Har haft en perfekt kväll med kortspel, massa påskmust & sköna människor. Puss


Just watch my wildest dreams come true, not one of them involving you


Täby C

Hellu ! Idag efter skolan gick jag och Alicia till Täby och åt lite, kollade på kläder och bara myste. Snackade sjukt mycket vilket var helt underbart skönt. Vi skulle egentligen vara med några killkompisar men det sket sig och det blev inte direkt som planerat, men kul som fan hade vi iallafall. Just nu är jag hemma hos min pappa och ska äta middag här. | Alicia får stå för bilden :)


Goodnight peeps


Att sakna dig är inte så lätt

Du förstår inte vad jag skulle göra när jag saknar dig, det är helt sjukt. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få träffa dig just nu. Jag ogillar att sakna dig, för jag vet ju att jag inte borde. Vad tjänar jag på det? Hur gör det mig, dig, eller någon annan lycklig? Den där känslan när man saknar någon är svår att fly från. Den bara finns där.
 
Jag blundar och kramar min kudde. Som om det var en kropp. Din kropp. Försöker att inte tänka på att jag ligger ensam i min säng. Ensam för kvällen, natten, morgonen. Det funkade bättre förrut, jag kunde leva med att sova ensam. Men nu går det inte. Jag känner mig aldrig ensam, jag känner mig bara inte trygg.
Det är bara en kudde.
 
Det bara kryper i mig. Hela min kropp vill springa till dig. Jag vill bara sträcka ut mina armar och ha dig där. 
Vill ha din kropp. Din röst, din kärlek. Vill ha dig där. 
Önskar du kunde hålla om mig när jag somnar. 
Men inatt har jag bara min kudde.
 

Pancakes

Nu har jag lagat pannkakor helt ensam för första gången, tycker att de blev rätt lyckade ändå.. Sjukt soft frukost :)


My fave

Favorit låten, favorit versionen, favorit sångaren. Ett måste att kolla på, så sjukt bra. Älskar hur hon använder sin röst här !!
 

Miss ya

Fan va jag saknar min finaste alltså.. Det är galet, är typ beroende av henne hahaha. ♥
 
 

RSS 2.0